top of page

Veggprint

fineart print til ditt hjem

Jeg ønsker å gi dere et fysisk produkt etter din fotografering og jeg vil ha full kontroll på det jeg leverer. Jeg ønsker ikke at mine bilder skal produseres på dårlige produkter, så jeg hjelper deg hele veien!

Jeg vet du også vil ha bildene på mobil eller pc, så du får alle bildene som blir produsert i lavoppløselige kopier til akkurat denne bruken!

Papiret og materialer

Jeg hjelper deg med det fullstendige produktet! 

Mine leverandører på rammer holder til i Norge og alt er håndlaget av høy kvalitet. Det er veldig mye flott du kan velge mellom når bildene skal på veggen. Det beste er å komme på en visningstime hos meg i studio slik at du kan se de forskjellige papirene, rammene og teksturene. 

Luster papir: Luster har en fin perlestruktur som bryter lyset slik at papiret er mer behagelig å se på men også mer slitesterk. Dette er et godt alternativ til bilder som ikke lamineres. 

Bomullspapir matt: Dette er papir laget av bomull og har høy kvalitet. Syrefritt papir. Kanskje vil du piffe det opp med en revet kant? 

Halvblankt fotopapir: Et litt billigere alternativ men likevel av høy kvalitet. Egner seg godt til ulaminerte bilder.  Har denne i A4, A3 og A2. Produseres hos meg.

Rammer: Rammesortimentet er stort, men jeg har puttet noen av de vanligste produktene i nettbutikken. Men vit at jeg kan skaffe deg de aller fleste type rammer.

01

Bestillingsmøte / Bestilling

Hvorfor skal jeg bruke tid på å reise på et bestillingsmøte?

Jo fordi jeg skal vise de beste mulighetene for deg, Du får fysisk se og kjenne på de ulike materialene, fargene og kombinasjonene. Sammen lager vi kunst til ditt hjem. 

Ønsker du produkter som faller innenfor standarden kan du finne en del produkter i nettbutikken. Både ferdig innrammet og der du rammer inn selv.

02

Prosessen

1.Du har bestilt produktene på bestillingsmøte eller via nettbutikken.

2. Jeg sender deg en faktura som må betales før produktene sendes til produksjon. Ønsker du delbetaling? Ta kontakt ang dette!

3. Bildene produseres hos meg eller hos ekstern leverandør. Normal leveringstid 2-4 uker avhengig av produkter. Jeg bestiller produkter en gang i uka, som regel onsdager.

03

Levering

Bildene må hentes hos meg i Råde. Dette er fordi jeg ikke kan garantere at de kommer trygt frem i frakt og det krever en del emballasje som igjen krever plass. Små produkter kan sendes om du bor et stykke unna. Noen ganger kjører jeg ut med produkter om jeg vet jeg skal din vei.

Beige White Aesthetic Modern Living Room Wall Art Photography Poster Frame Mockup Instagra

Hva er forskjellen på dette og print hos en billigkjede?

Den er enorm! 

Hos en billig leverandør vil papiret og blekket være av den rimelige sorten. Det vil si at etter kort tid, ofte under ett år av egen erfaring vil bildene falme og krølle seg. Fargene gjenskapes sjelden riktig da de bruker en annen fargeprofil. 

Hos mine leverandører får du produkter som varer i mange, mange år uten å falme eller krølle seg. Dersom du skal ha ferdig innrammet bilde får du rammer av høy kvalitet som ikke buer seg og faller fra hverandre.

Galleri

bottom of page