Let me tell your lovestory

Alle som blir fotografert av meg får et eget slideshow. Det kan se slik ut!

Så hyggelig at du vurderer meg som din bryllupsfotograf! Det å planlegge bryllup er en stor ting, jeg har selv vært igjennom det så jeg vet hva det innebærer. Jeg vet også hvor viktig det er å sitte igjen med fine bilder etter bryllupet. Bryllupsfotografering skal være hyggelig, så når du velger fotograf er det viktig at du finner en fotograf som matcher deres personlighet og har en bildestil dere liker. Ikke velg en fotograf bare på grunn av pris. Jeg elsker par som viser ekte kjærlighet til hverandre, som går sine egne veier og som ser viktigheten av å feire bryllup med sine nære og kjære. 

Jeg fotograferer i en dokumentarisk stil- jeg fanger de naturlige øyeblikkene!

Om du lurer på om vi er en perfect match kan du lese litt om meg her!

Jeg fotograferer også andre ting som nyfødt, gravid og familie

1/20

Send inn en bookingforespørsel til meg ved å fylle ut skjemaet her . (eller klikk deg inn på "priser"). Jo flere detaljer dere skriver jo letter er det for meg å avgjøre om vi er en "perfect match". Jeg fotograferer et begrenset antall bryllup i året og legger mye tid ned på hver kunde. Det er veldig viktig for meg at dere får en fotograf som passer akkurat dere. Om dere kun er på jakt etter den billigste fotografen er nok ikke vi en perfekt match. Prisene mine er oppgitt her på hjemmesiden og jeg gir ingen rabatt. Min bildestil er litt mørkere og stemningsfull så er du en som liker lyse, pastellaktige farger er vi nok heller ingen match. Men når det er sagt, jeg tar lysere bilder også. Men det kommer helt an på lysforhold og hvilke omgivelser vi er i. Gi meg et hint om hva du vil ha så tilpasser jeg meg.

 

Jeg tilbyr tre ulike pakker. Jeg kan følge dere igjennom hele dagen for å fange alle øyeblikkene i en rød tråd, halve dagen eller kun under vielsen med portrettbilder etterpå. Klikker dere på PRISER får dere også en oversikt over hva som er inkludert i de ulike pakkene.

Jeg er ledig: Yes! Dere har fylt ut skjema som har matchet meg som fotograf. Jeg sender dere mer informasjon via mail. Dere får også en bookingsfaktura som må betales for at jeg skal holde av datoen. Denne er ikke refunderbar og trekkes fra summen senere.
Vi kommer til å sette opp en dato hvor vi treffes på forhånd, og kanskje tar en titt på plassen vi skal fotografere. Jeg har vært i mange bryllup og hjelper dere gjerne med planleggingen. Jeg digger par som gjør det lille ekstra!

Jeg er ikke tilgjengelig: Jeg kan gi deg tips på andre dyktige kolleger som kan være ledige. Jeg har 3-4 bryllup i måneden i sommerhalvåret, og tar kun imot halv og heldags i perioden juni-august. Åpner opp for portrett nærmere om datoene ikke er fylt opp. 

Ønsker dere en kjærestefotografering på forhånd er dette bare en fordel, slik at vi blir litt kjent og dere ser hva dere får. Ved halv og heldags er dette inkludert.

Bildene etter bryllupet leveres innen 8 uker.