top of page
familiefoto
4Y6A2191-2.jpg

Barnefoto

Barnefoto fra 1år
Fotografering i opp til 1 t
Reisekostnader innen 30 min fra Råde
Visningstime med gjennomgang av produkter
Online galleri med ca 30 bilder

Familiefoto

Bilder med familien deres
Fotografering i opp til 1 t
Reisekostnader innen 30 min fra Råde
Visningstime med gjennomgang av produkter
Bildegalleri med ca 30 bilder
Privat bruksrett på bildene

malin_familie_fotograflindabrattvang (31 of 94).jpg

Her finner du pakkene du kan velge mellom. Flere produkter og filer kan kan kjøpes utenom.

Pakkene kan forhåndskjøpes i nettbutikken og kan benyttes innen 6mnd.

nyfødt og mamma

Tips

Familiefoto
barnefoto
barnefoto

Foreldre

Har du bestilt bilder av barna bør du forberede deg på å være med på noen bilder selv. Noen ganger fordi barna kan trenge dere der, og fordi det er kjedelig å angre på at man ikke ble med selv.

Bekledning

Her anbefaler jeg å gå for noe tidløst. Unngå for mye mønster og farger. Fargevalg har veldig mye å si for resultatet og stemningen i bildene. Dersom vi er ute i naturen vil det passe best med farger som går igjen. Naturlige stoffer som ull, bomull og lin i lyse, nøytrale farger er fint. Legg alle klærne sammen og se om de passer sammen.

Ikke stress

Jeg vet, du har sett for deg harmoniske unger og perfekte bilder av en glad familie. Alle med barn vet at det ikke alltid er slik. Ta det som det kommer og prøv å ikke stresse. Barna påvirkes av dette som forverrer det hele. Pass på at barna (og dere selv) er uthvilte og mette så pleier det å gå fint. Noen ganger kan det hjelpe å rygge litt unna under fotograferingen om barna ikke vil høre på dere. De hører ofte på fotografen når foreldrene rygger litt unna.

Utefotografering

Naturen er mitt studio! Vi har så mange fine årstider og hver måned har sine fordeler. Tenk litt på det når du booker. Ønsker du masse blomster kan Juni/juli være en fin tid. Ønsker du dusere farger, varmere lys er August/September flotte måneder (Mine favoritter!) Vinteren kan også være ganske fin med både snø og ikke snø.

Været gjør det hele litt utfordrende. Ved familie og barnefoto ønsker vi opphold så ved regn ombooker vi.

Jeg har mange fine lokasjoner, men har dere en plass dere er veldig glad i så fotograferer vi gjerne der. En annen ide er å ha en aktivitet dere gjør sammen.

josefine_fotograflindabrattvang (65 of 126).jpg
Oskar04.10_fotograflindabrattvang (10 of 16).jpg

Innendørs

Familiefoto i deres hjem kan være veldig fint. Ofte gjør jeg dette på nyfødtfoto men vi kan gjerne gjøre det med eldre barn også. Her legger vi vekt på en litt mer dokumentarisk stil.

Det krever at dere har et hus med nogen lunde greit lys. Et rom med store vinduer er fint, helst ikke med direkte sol inn på det aktuelle tidspunktet. Rom som er passende kan være stue, soverom eller kanskje kjøkken.

Finn frem tekstiler og klær som passer tonene i rommet. Rydd unna!

Ideer til hjemmefoto er kos i sofakroken, leke med barna på gulvet, lage mat sammen etc.

Nytt i 2024 er at jeg har et lite hjemmestudio som egner seg til fotografering av baby og barn, men vi klarer å skvise inn en liten familie også.

Det kjæreste du har...

bottom of page