top of page
820A0483.jpg
820A0483.jpg

Levering 

Varer i nettbutikken sendes fortløpende etter bestilling. De fleste varer ferdigstilles hos en leverandør i Norge eller Polen og derfor vil leveringstid variere. Normalt 7 dager i Norge og opp til 28 dager fra utlandet.

Produktene hentes på mitt kontor men kan sendes mot frakt. Større leveranser må hentes.

 

Vi gjennomgår alle nettordrer fortløpende og tar kontakt på epost for å ferdigstille detaljene dere ønsker før produksjon. Det er derfor viktig at du sjekker epost jevning og svarer oss raskt slik at vi kan få satt ordren i produksjon.

Kjøpsbetingelser

Lovestoriesbylinda.no eies av firma Linda Brattvang med foretaksnummer 998136563. Alle priser oppgitt på våre nettsider er inkludert 25% mva.

Bestilling
Din ordre er bindende når ordren er registrert i vårt system. Ønsker du å annullere ordren må du må du ta kontakt med oss umiddelbart etter bestilling. Når ordren er produsert kan den ikke lenger annuleres. Når vi har registrert din ordre vil vi godkjenne den og sende deg en ordrebekreftelse på e-post. Det er viktig at du leser gjennom bekreftelsen og sjekker at den stemmer med din bestilling. Dersom det er noe galt med din ordre vil vi ta kontakt på telefon eller e-post.

Opplysninger i nettbutikk
Vi gjør vårt ytterste for å vise korrekt informasjon angående varer i nettbutikken. Vi må imidlertid ta forbehold om at bilde-, skrive- og trykkfeil kan forekomme. Slike feil kan føre til at vi ikke kan levere i henhold til feilinformasjon i nettbutikk eller markedsføring. Ellers forbeholder vi oss retten til å kansellere din ordre eller deler av den dersom produktet du ønsker ikke kan produseres av oss. Ved slike situasjoner vil du få beskjed om dette.

Betaling
Betaling skjer med Vipps eller med faktura. Kunde velger selv betalingsmåte når ordre sendes til oss. Ved Vipps-betaling blir beløp reservert på konto, og trukket når ordre sendes fra oss. Når faktura er valgt som betalingsmåte, sendes faktura når vare sendes fra oss. I enkelte tilfeller kan kunde bli bedt om å betale faktura før vare sendes fra oss. For del-leveranser blir du kun belastet for leverte varer.

Levering
Når vi har godkjent din ordre sender vi ut en ordrebekreftelse på e-post. Så snart ordren din er produsert sendes bestillingen omgående fra fra oss. Produksjonstid er normalt 7-21 virkedager. Omfattende ordrer kan ta lengre tid. 

Angrerett
Angrerett for privatpersoner er fastsatt i angreloven (LOV-2014-06-20-27). Angreretten kommer til anvendelse på spesiallagde eller personlig tilpassede produkter som Linda Brattvang leverer.

Klager
Eventuelle klager på mottatte produkter / tjenester kan sendes på epost til bestilling@lovestoriesbylinda.no. Klager skal behandles av selskapets ansatte uten ugrunnet opphold. Ved tvil om grunnlaget for klage kan kunde bli bedt om å returnere vare(r) klagen omhandler.

bottom of page