top of page

Album

på et helt nytt nivå

Håndlaget med de fineste materialene og skreddersydd etter dine ønsker! La oss lage ditt drømmealbum.

Pust liv i følelsene, nervene, spenningen, tårene og gleden- ditt eget fine art album full av minner av den spesielle dagen.
Vi designer ditt album til bryllup eller andre hendelser i livet. Sammen velger vi ut de beste materialene, designer cover og setter sammen bilder i en flott historie.
Dette er en investering du ikke vil angre på at du gjorde!

pastell_album_FotografLindaBrattvang (20 of 20).jpg

Albumene

Jeg har funnet frem det beste hos to ulike leverandører. Du skal vite at alt er mulig å få til så om du ikke finner det du er ute etter her kan vi lage det du drømmer om uansett.

Uansett om du ønsker noe klassisk, tidløst eller noe vågalt og fargerikt kan vi lage akkurat det du ønsker deg. Under her vil du finne et stort utvalg av materialer, farger og coverforslag som kan tilpasses ditt album.

Det beste av alt er at albumet ditt lages på gamlemåten, altså for hånd av en ekte person og ingen maskin!

Det er ikke noe mer belønnende enn å holde det ferdige, fysiske resultatet og ikke bare se bildene på en skjerm.

De fleste bruker 15-20 000kr på sitt bryllups album. Det kan kanskje virke litt skremmende, men dette er en helt annen liga enn hva billig produsentene kan tilby deg. Så er du som meg opptatt av kvalitet er vi på rett spor.

 

For andre portrettbilder velger man kanskje et litt mindre album fordi det ikke er like mange bilder, Her har vi også noen rimeligere varianter

Mine kunder sier

Håndlaget album i italiensk skinn
"her kommer det noen ord :) "

Fra en av mine fine kunder

01

Bestillingsmøte

Hvorfor skal jeg bruke tid på å reise på et bestillingsmøte?

Jo fordi jeg skal vise de beste mulighetene for deg, Du får fysisk se og kjenne på de ulike materialene, fargene og kombinasjonene. Sammen lager vi en drøm av et album! Dette er ikke det samme som å sitte hjemme å lage en fotobok hos en kjedebutikk.

02

Prosessen

1. Jeg har sendt deg en link der du velger ut bildene du vil ha med. Jeg setter disse sammen i et utkast du får se på bestillingsmøte.

2. På bestillingsmøte går vi igjennom designet fra utsiden, innsiden og baksiden.

3. Albumet sendes til produksjon når faktura er betalt.

03

Materialer, farger og muligheter

Det er rett og slett for mye å legge ut her, men dette viser jeg deg på bestillingsmøte. Lenger ned finner du et galleri med noen forslag. Kanskje du ser en favoritt? Du finner også disse i nettbutikken.

1M8A8909.jpg

Hva er forskjellen på dette og en billig fotobok?

Den er enorm! 

En fotobok kjøpt hos en billigkjede kan ikke sammenlignes. Her får du en maskinprintet bok uten at noen har kvalitetsjekket om f.eks farger er riktig. I tillegg kjører de en bildeoptimalisering som ødelegger fargene. Materialet som er brukt på de rimelige er av svært lav kvalitet som falmer og krøller seg med tiden.  Et FineArt album har museumskvalitet i alle ledd. Fra materiale på coveret, blekket og papiret. 

Albumgalleri

bottom of page