Acerca de

thea+henrik_portrett_fotograflindabrattvang (157 of 218).JPG

F A Q

Hva er prisene?

Prisene finner du på tjenester. Her klikker du deg inn på den type fotografering du er ute etter. Nederst på sidene ligger oversikt over alle kolleksjoner og priser. Jeg gir ingen pristilbud eller rabatt.

Hvor lenge har du holdt på?

Jeg startet å jobbe som profesjonell fotograf i 2017 og hadde mitt første bryllup da. Jeg har siden da fotografert over 60 bryllup. I tillegg har jeg fotografert mye nyfødt, gravid og andre portretter.

Hvordan får vi bildene?

Bildene leveres alltid i et online galleri. Bildene kjøpes eventuelt ut dersom ikke alle er inkludert og lastes ned av dere. 

Hvordan booker vi deg?

Helst ved å fylle ut skjemaet under her. Du kan sende meg en mail til fotograf-linda@outlook.com eller kontakte meg på sosiale medier. 

Reiser du?

Det gjør jeg. Jeg reiser gjerne i hele landet for bryllupsfoto. Reise og overnatting kommer i tillegg. Ved vanlig portrettfoto holder jeg meg normalt i Østfold/Vestfold/Oslo området. Reising tilkommer. 

Hvor mange bilder får vi?

Dette avhenger av hvilken pakke du har valgt. Jeg ønsker ikke å gi dere et eksakt tall da det varierer veldig. Jeg ønsker å gi kvalitet på få bilder. 

Retusjerer du bildene?

Jeg gjør ikke det. Jeg redigerer bildene men retusjering ønsker jeg ikke å gjøre dersom det ikke er noe spesifikt som et sår midt i panna eller lignende. Dette kan ta ganske mye tid så dersom dere ønsker dette kommer det i tillegg. 

Hva skal vi ha på?

Min stil er nok litt jordlig og naturlig, derfor passer fargetoner du finner i naturen godt med min stil. Jeg ønsker en rolig, dyp stemning. Dette avhenger av hvor vi fotograferer, når på dagen og årstid. Dette kan vi gjerne diskutere sammen. Unngå for mye mønster.

Kan du hjelpe med planlegging?

Ønsker dere hjelp med planlegging av kjøreplan på bryllupet hjelper jeg gjerne. Dere har ikke gjort dette før og rådene er mange. Jeg har fotografert mye bryllup og vet hvor mye tid ting vanligvis tar. 

Let’s Work Together

Get in touch so we can start working together.

Thanks for submitting!