top of page

Acerca de

thea+henrik_portrett_fotograflindabrattvang (157 of 218).JPG

F A Q

Hva er prisene?

Prisene finner du under priser. Her finner du fullstendig oversikt. For priser på bryllup klikk her.

Hvor lenge har du holdt på?

Jeg startet å jobbe som profesjonell fotograf i 2017 og hadde mitt første bryllup da. Jeg har siden da fotografert over 60 bryllup. I tillegg har jeg fotografert mye nyfødt, gravid og andre portretter.

Hvordan får vi bildene?

Bildene leveres alltid i et online galleri. Bildene kjøpes eventuelt ut dersom ikke alle er inkludert og lastes ned av dere. 

Hvordan booker vi deg?

Helst ved å fylle ut skjemaet under her. Du kan sende meg en mail til fotograf-linda@outlook.com eller kontakte meg på sosiale medier. 

Reiser du?

Det gjør jeg. Jeg reiser gjerne i hele landet for bryllupsfoto. Reise og overnatting kommer i tillegg. Ved vanlig portrettfoto holder jeg meg normalt i Østfold/Vestfold/Oslo området. Reising tilkommer. 

Hvor mange bilder får vi?

Dette avhenger av hvilken pakke du har valgt. Jeg ønsker ikke å gi dere et eksakt tall da det varierer veldig. Jeg ønsker å gi kvalitet på få bilder. 

Retusjerer du bildene?

Jeg gjør ikke det. Jeg redigerer bildene men retusjering ønsker jeg ikke å gjøre dersom det ikke er noe spesifikt som et sår midt i panna eller lignende. Dette kan ta ganske mye tid så dersom dere ønsker dette kommer det i tillegg. 

Hva skal vi ha på?

Min stil er nok litt jordlig og naturlig, derfor passer fargetoner du finner i naturen godt med min stil. Jeg ønsker en rolig, dyp stemning. Dette avhenger av hvor vi fotograferer, når på dagen og årstid. Dette kan vi gjerne diskutere sammen. Unngå for mye mønster.

Kan du hjelpe med planlegging?

Ønsker dere hjelp med planlegging av kjøreplan på bryllupet hjelper jeg gjerne. Dere har ikke gjort dette før og rådene er mange. Jeg har fotografert mye bryllup og vet hvor mye tid ting vanligvis tar. 

Let’s Work Together

Linda Brattvang (Råde/Fredrikstad)

Tlf: 47956123

epost: fotograf-linda@outlook.com 

Personvernserklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Fotograf Linda Brattvang sine nettsider. Fotograf Linda Brattvang - jeg - er behandlingsansvarlig for informasjonen som hentess inn på mine nettsider.

 

Innsamling av kundeopplysninger via nettside

Fotograf Linda Brattvang samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato, personnummer eller kredittkortinformasjon.

Jeg kan hente inn følgende informasjon fra deg:

  • Ditt fulle navn

  • Telefonnummer

  • E-postadresse

Jeg innhenter kun denne informasjonen dersom du gir den til meg i et av mine kontaktskjemar på nettsiden. Det er frivillig å gi fra deg denne informasjonen. Dersom du ikke gir fra deg informasjonen, kan det hende at jeg ikke kan kontakte deg eller yte de tjenestene du har etterspurt.

Formålet med innhenting av informasjonen er å kunne kontakte deg i forbindelse med din forespørsel til fotografering, å sende deg et nyhetsbrev, eller å sende deg informasjonen som er relevant for din å gi deg god service. Jeg melder deg aldri på et nyhetsbrev du ikke selv har registret deg for. Du kan alltid velge å melde deg av nyhetsbrevet igjen dersom du ikke lenger ønsker å motta det.
 

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjonen jeg innhenter fra deg i forbindelse med din forespørsel, lagres i outlook.

Informasjonen din er alltid beskyttet av passord.
 

Hvordan slettes informasjonen?

Informasjonen slettes dersom du ber meg om å gjøre det.

Hvordan deles informasjonen din?

 Jeg selger, bytter eller leier ikke bort dine personopplysninger til andre.

 

Samtykke

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev eller kontakte oss via et kontaktskjema, samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på informasjonen du har gitt oss. Ved påmelding til nyhetsbrev vil du bli bedt om to-trinns-samtykke.

 

Cookies

Innhentes for å forstå bruken av nettstedet samles det inn informasjon om IP-adresse ved besøk av nettstedet. Informasjonen kan inneholde, men er ikke begrenset til, geografisk lokasjon, browserinformasjon, hvilke sider du besøker. Informasjonen blir brukt i Google Analytics. Jeg gjør dette for å forbedr brukeropplevelsen av siden min.

 

Innsamling av kundedata

Dersom du velger å inngå et kundeforhold, vil vi signere en kontrakt gjennom tjenesten Studio Ninja, som blir din kundeportal. Her vil jeg lagre ditt navn og din e-post-adresse. Du vil også få muligheten til å gi meg ytterligere informasjon gjennom et spørreskjema. Informasjonen du velger å gi fra deg der, blir lagret i Studio Ninja.
Studio Ninja sin personvernerklæring finner du her: https://www.studioninja.co/privacy-policy/

Eksempler på informasjonen som kan bli hentet inn med ditt samtykke:

  • Navn og alder på de som skal fotograferes

  • Type oppdrag

  • Adresse

 

Annen informasjon som blir lagret er dine bestillinger/ordre.

Jeg kan bruke underleverandører til å levere bildefiler til deg. For å levere bildefiler til deg, bruker jeg tjenesten Pic-Time. Dine bilder, ditt navn og din e-post kan bli lagret i dette systemet. Jeg bruker underleverandører til å produsere dine ferdige produkter dersom du kjøper print. Velger du å få disse tilsendt direkte hjem til deg, vil underleverandøren få tilgang på din adresse.

bottom of page