top of page

Fotografen


foto: Ruud foto


På tide med en presentasjon? For det første så liker jeg meg best bak kamera. Jeg har hatt interessen for foto og bilder siden jeg var liten men det tok mange år før jeg faktisk satte meg inn i det. Jeg bare løp rundt med engangskameraer og etter hvert digitalkamera. Jeg hadde de med OVERALT! Da jeg var 16år kjøpte jeg mitt første speilreflekskamera som jeg hadde ønsket meg så lenge! Jeg løp rundt i skogen og knipset bilder av alt jeg så. Det ble dessuten en god del hestebilder.

Jeg er utdannet innen hest, hesteterapi og


muskelterapi og nå dyreosteopati Muskelterapeut og dyreterapeut Linda Brattvang som er min andre bedrift der jeg jobber fullt 5 dager i uken. Jeg behandler mennesker, hund og hest.

Da min første nevø ble født for 6år siden bestemte jeg og søstera mi oss for å ta nyfødtbilder av han og begynne å lære å fotografere. Ho falt av lasset men jeg går 110% inn for noe når jeg først setter i gang. Jeg brukte timevis for å lære meg innstillingene og tok mange online kurser og workshoper. Så begynte jeg å fotografere spesielt unger for folk. Etter kort tid hadde jeg fått så mange oppdrag at jeg måtte begynne å ta mer betalt og opprettet en bedrift. Læringskurven var veldig bratt. I 2017 tok jeg mitt første bryllup og året etter var jeg fullbooket! Siden da har jeg hatt 12-15 bryllup i året igjennom sommersesongen og jeg ELSKER det. I tillegg til bryllup og den andre jobben jeg har finner jeg plass til andre portrettfotograferinger også. Ikke nok med det, jeg holder også på med utdanning innen interiørdesign

Utenom jobb bor jeg på gård med mann 5 hester, to katter og en hau med høner og kaniner. Min favorittårstid er høsten og naturen er mitt bakteppe!
3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page