top of page
kristin_nyfødt_fotograflindabrattvang (17 of 34).jpg

Nyfødtfotografering

Et nytt liv! En helt spesiell tid som bør foreviges! De første ukene av barnets liv er noe helt spesielt. 

emil_nyfødt (78 of 113).JPG

1. Når bør jeg bestille?

For å sikre deg tid før du booke før termin. Jeg noterer termin slik at jeg vet at jeg har tid rundt den tiden. Er du sent ute kan du likevel spørre.

nyfødt_andrea_FotografLindaBrattvang (8 of 43).jpg

2. Når bør bildene tas?

Mot slutten av den første uken sover barnet mest, men alt innen helst de to- tre første ukene går fint. Noen ganger går 4-5 uker også helt fint.

mary_jane_nyfødt (43 of 54).JPG

3. Hvor tas bildene?

Jeg fotograferer helst utendørs. i det halvåret med varme. Jeg opplever at barna er svært rolige ute, og det er noe spesiet med en baby i naturen. Jeg kan også fotografere i deres eget hjem eller i mitt lifestylestudio (kommer våren 23)

karoline_nyfødt (18 of 58).JPG

4. Antrekk

Det enkle er ofte det beste. Gå gjerne for naturlige og duse farger, det passer i alle omgivelser. Min stil er litt jordisk så slike toner passer best.

Modul-R-2048x2048.png

Dekorer med nydelig print

Jeg printer bildene selv, da er du garantert et riktig resultat. 

tien_felix_bildeboks_FotografLindaBrattvang (7 of 7).jpg
mary_jane_nyfødt (4 of 54).JPG

1. Du tar kontakt

Første steg er å ta kontakt. Du har undersøkt priser og sett på porofølje og er klar for å booke. Du kan ta kontakt med meg via epost fotograf-linda@outlook.com

vilma_nyfødt (38 of 74).JPG

2. Fotograferingsdag

Du har mottatt litt info på epost med tips samt en kontrakt som inneholder info om alle rettigheter og hva som er inkludert. Så setter vi opp en dato, sted og ca klokkeslett. Ofte avtales detaljer som tid litt nærmere da vær og forhold vil påvirke lyset. 

emil_nyfødt (63 of 113).JPG

3. Bestilling

Du kan komme på en bestillingstime hvor vi går igjennom bildene. Sammen finner vi de produktene som passer deg og ditt behov.  Dersom du vil se bildene i fred og ro hjemme får du se et online bildegalleri hvor du kan bestille digitale filer. Dette galleriet er kun åpent en liten stund.

karoline_nyfødt_fotograflindabrattvang (20 of 40).JPG

4. Betaling og levering

Dersom du ikke har forhåndsbetalt en pakke som inkluderer produkter faktureres produkter du ønsker å kjøpe i etterkant. Produktene produseres etter betaling. Bildene leveres så fort som mulig.  Det er ca 2-5 ukers leveringstid på produkter. Digitale filer leveres raskere.

bottom of page