top of page
christina_gravid (29 of 89).JPG

Gravidfotografering

Et nytt liv på vei! En helt spesiell tid som bør foreviges! Du føler deg kanskje ikke helt fresh i graviditeten, men du vil garantert ikke angre.

hanne_Gravid (103 of 124).JPG

1. Når bør jeg bestille?

Du bør bestille tid til fotografering etter du har vært på den ordinære ultralyden i uke 18. Men du kan ta kontakt når som helst.

linda_gravid_fotograflindabrattvang (2 of 5).jpg

2. Når bør bildene tas?

Det avhenger av hvordan magen din vokser. Noen ønsker bilder av en mindre kul mens andre ønsker bilder fra de var høygravide. Normalt tar vi bilder i mellom uke 20-30 en gang. 

ina_Gravid (22 of 110).JPG

3. Hvor tas bildene?

Jeg fotograferer utendørs. Når på året har en del å si i forhold til hvor vi tar bildene. Lyset og fargene er det viktigste. Tenk litt på hvilke fargetoner du liker eller kler best og om du ønsker lysere bilder eller bilder med dypere stemning. Jeg er med på det meste, vi har klatret opp gaustatoppen for å ta bilder!

kjolegalleri (29 of 31).JPG

4. Antrekk

Jeg har et utvalg gravidkjoler du kan låne. Du kan også bruke dine egne klær, eller en kombinasjon om du ønsker.

Modul-R-2048x2048.png

Dekorer med nydelig print

Jeg printer bildene selv, da er du garantert et riktig resultat. 

tien_felix_bildeboks_FotografLindaBrattvang (7 of 7).jpg
suzanne_gravid (2 of 33).JPG

1. Du tar kontakt

Første steg er å ta kontakt. Du har undersøkt priser og sett på porofølje og er klar for å booke. Du kan ta kontakt med meg via epost fotograf-linda@outlook.com

IMG_9360-Edit.jpg

2. Fotograferingsdag

Du har mottatt litt info på epost med tips samt en kontrakt som inneholder info om alle rettigheter og hva som er inkludert. Så setter vi opp en dato, sted og ca klokkeslett. Ofte avtales detaljer som tid litt nærmere da vær og forhold vil påvirke lyset. 

christina_gravid (58 of 89)_edited.jpg

3. Bestilling

Du kan komme på en bestillingstime hvor vi går igjennom bildene. Sammen finner vi de produktene som passer deg og ditt behov.  Dersom du vil se bildene i fred og ro hjemme får du se et online bildegalleri hvor du kan bestille digitale filer. Dette galleriet er kun åpent en liten stund.

Therese Bendiksen Gravid 22.07_edited.jp

4. Betaling og levering

Dersom du ikke har forhåndsbetalt en pakke som inkluderer produkter faktureres produkter du ønsker å kjøpe i etterkant. Produktene produseres etter betaling. Bildene leveres så fort som mulig.  Det er ca 2-5 ukers leveringstid på produkter. Digitale filer leveres raskere.

Kjolekolleksjon til utlån

IMG_7555.JPG
IMG_7587.JPG
Kjole 1
bottom of page