top of page

Denne personvernerklæringen gjelder for Fotograf Linda Brattvang sine nettsider, som er Lovestories by Linda's juridiske navn slik det er registrert i Brønnøysundregisteret. Fotograf Linda Brattvang - jeg - er behandlingsansvarlig for informasjonen som hentess inn på mine nettsider.

 

Innsamling av kundeopplysninger via nettside

Fotograf Linda Brattvang samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato, personnummer eller kredittkortinformasjon.

Jeg kan hente inn følgende informasjon fra deg:

  • Ditt fulle navn

  • Telefonnummer

  • E-postadresse

Jeg innhenter kun denne informasjonen dersom du gir den til meg i et av mine kontaktskjemar på nettsiden. Det er frivillig å gi fra deg denne informasjonen. Dersom du ikke gir fra deg informasjonen, kan det hende at jeg ikke kan kontakte deg eller yte de tjenestene du har etterspurt.

Formålet med innhenting av informasjonen er å kunne kontakte deg i forbindelse med din forespørsel til Fotograf Linda Brattvang, å sende deg et nyhetsbrev, eller å sende deg informasjonen som er relevant for din å gi deg god service. Jeg melder deg aldri på et nyhetsbrev du ikke selv har registret deg for. Du kan alltid velge å melde deg av nyhetsbrevet igjen dersom du ikke lenger ønsker å motta det.
 

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjonen jeg innhenter fra deg i forbindelse med din forespørsel, lagres i outlook.

Informasjonen din er alltid beskyttet av passord.
 

Hvordan slettes informasjonen?

Informasjonen slettes dersom du ber meg om å gjøre det.

Hvordan deles informasjonen din?

 Jeg selger, bytter eller leier ikke bort dine personopplysninger til andre.

Samtykke

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev eller kontakte oss via et kontaktskjema, samtykker du til at vi kan kontakte deg basert på informasjonen du har gitt oss. Ved påmelding til nyhetsbrev vil du bli bedt om to-trinns-samtykke.

Cookies

Innhentes for å forstå bruken av nettstedet samles det inn informasjon om IP-adresse ved besøk av nettstedet. Informasjonen kan inneholde, men er ikke begrenset til, geografisk lokasjon, browserinformasjon, hvilke sider du besøker. Informasjonen blir brukt i Google Analytics. Jeg gjør dette for å forbedre brukeropplevelsen av siden min.

 

Innsamling av kundedata

Dersom du velger å inngå et kundeforhold, vil vi signere en kontrakt gjennom tjenesten Studio Ninja, som blir din kundeportal. Her vil jeg lagre ditt navn og din e-post-adresse. Du vil også få muligheten til å gi meg ytterligere informasjon gjennom et spørreskjema. Informasjonen du velger å gi fra deg der, blir lagret i Studio Ninja.
Studio Ninja sin personvernerklæring finner du her : https://www.studioninja.co/privacy-policy

Eksempler på informasjonen som kan bli hentet inn med ditt samtykke:

  • Navn og alder på de som skal fotograferes

  • Type oppdrag

  • Adresse

 

Annen informasjon som blir lagret er dine bestillinger/ordre.

Jeg kan bruke underleverandører til å levere bildefiler til deg. For å levere bildefiler til deg, bruker jeg tjenesten Pic-Time. Dine bilder, ditt navn og din e-post kan bli lagret i dette systemet. Dine bilder lagres også på eksterne harddisker hos meg. Jeg bruker underleverandører til å produsere dine ferdige produkter dersom du kjøper print. Velger du å få disse tilsendt direkte hjem til deg, vil underleverandøren få tilgang på din adresse.

bottom of page