top of page
Boudoir
_boudoir (46 of 139).JPG
_boudoir (117 of 139).JPG
sofie_ (69 of 111).JPG

Boudoir, som uttales /ˈbo͞oˌdwär/ er fransk og betyr i historisk sammenheng en kvinnes private soverom eller påkledningsrom. ​ Boudoirfotografering har de siste årene fått innpass  her i norden. Det er noe som blir mer og mer populært, spesielt blant kommende bruder.

Fotograferingen skjer gjerne hjemme på soverommet ditt, på et kul air bnb eller på et hotellrom, Du kan også komme til meg i mitt studio. Man fotograferer gjerne  i sexy og flott undertøy, Man kan piffe det hele opp med høyhelte sko og smykker. Du bestemmer selv grensene og hva du ønsker. Man kan også bare kle seg i en kul t-skjorte, genser etc.

Boudoir fotografering passer alle kvinner, uansett utseende og klesstørrelse! Det er min oppgave som fotograf å få deg til å føle deg vel foran kamera. Alle er like vakre uansett hvordan de ser ut.

En slik fotografering kan være en skikkelig selvtillit boost. Det blir et minne for livet.​


Sett av en dag på deg selv. Start dagen med litt selvpleie hjemme på badet eller ta en tur til frisøren og få hår og sminke ordnet før fotograferingen slik at du føler deg ekstra fin.

Mange ønsker å fotograferes før de skal gifte seg, og gi mannen en flott morgengave, med bilder fra fotograferingen. Eller kanskje dere har bryllupsdag snart?
Men det kan være mange andre grunner til å fotografere seg: for opplevelsen, øke selvtilliten, gjøre noe helt utenom det vanlige, bursdagsgave til seg selv, Valentines gave, eller kanskje du har gått ned i vekt og ønsker å feire dette?!

 

Det finnes alltid en god grunn til å feire kvinnekroppen! 

Når du har booket vil du få tilgang på en guide som hjelper deg før fotograferingen.

Syntes du det er litt skummelt med en slik fotografering? Alle jeg har fotografert sier i etterkant at det egentlig var en morsom opplevelse, og ikke skummelt i det heletatt. Du kan ta med en venninne, kanskje dere vil ha en shoot sammen? 

Herregud så bra bildene ble! Utrolig flink fotograf. Får deg til å slappe av og ha det gøy under shooten. Har brukt henne for andre gang nå,å kommer til å bruke henne igjen neste gang. Kan anbefales på det varmeste.
                                    - Silje Amanda

Hva koster fotograferingen?

Selve fotograferingen koster 2000kr på hverdag. Da får du tilgang til prepguide med alt du behøver å vite. Opp til to timers fotografering og tilgang til kundegarderobe.

Er bilder inkludert?

Nei, bilder og produkter kjøper du i etterkant av fotograferingen. Jeg tilbyr produkter i mange prisklasser av høy kvalitet. Du kan komme på en privat visningstime hvor jeg forteller litt om dine valgmuligheter. De fleste invisterer rundt 10-20 000,- på fotografering og produkter. Du kan se de ulike produktene på forhånd her.

Hvor holder du til?

Jeg har studio hjemme hos meg i Råde. Vi bor på grensa til Fredrikstad så her er det kort vei i mellom alle byene. Det går ikke buss helt hit, men jeg kan plukke deg opp ved bussholdeplasen i nærheten om du ikke har mulighet til å kjøre bil. 

Tilbyr du betalingsplan?

Jeg ønsker at alle skal kunne invistere i seg selv, men kanskje man ikke har så mye penger på en gang. Derfor tilbyr jeg delbetaling før fotograferingen din.

Blir bildene publisert?

Bildene blir aldri publisert uten ditt samtykke. Jeg er nøye med hvordan bildene lagres og oppbevares. Men om du likevel ønsker at jeg får benytte noen bilder blir jeg veldig glad. Bildene publiseres da enten her på hjemmesiden eller på min lukkede instagramkonto @boudoir.by.linda 

Kontakt meg

Vil du booke? Fyll ut skjema så kontakter jeg deg!

Thanks for submitting!

_boudoir (64 of 139).JPG
_boudoir (92 of 139).JPG
sofie_ (106 of 111).JPG
bottom of page