Boudoir
_boudoir (46 of 139).JPG
_boudoir (117 of 139).JPG

Boudoir, som uttales /ˈbo͞oˌdwär/ er fransk og betyr i historisk sammenheng en kvinnes private soverom eller påkledningsrom. ​ Boudoirfotografering har de siste årene fått innpass  her i norden. Det er noe som blir mer og mer populært, spesielt blant kommende bruder.

Fotograferingen skjer gjerne hjemme på soverommet ditt, på et kul air bnb eller på et hotellrom, Du kan også komme til meg i mitt "studio". Man fotograferer gjerne  i sexy og flott undertøy, Man kan piffe det hele opp med høyhelte sko og smykker. Du bestemmer selv grensene og hva du ønsker. Man kan også bare kle seg i en kul t-skjorte, genser etc.

Boudoir fotografering passer alle kvinner, uansett utseende og klesstørrelse! Det er min oppgave som fotograf å få deg til å føle deg vel foran kamera. Alle er like vakre uansett hvordan de ser ut.

En slik fotografering kan være en skikkelig selvtillit boost. Det blir et minne for livet.​


Sett av en dag på deg selv. Start dagen med litt selvpleie hjemme på badet eller ta en tur til frisøren og få hår og sminke ordnet før fotograferingen slik at du føler deg ekstra fin.

Mange ønsker å fotograferes før de skal gifte seg, og gi mannen en flott morgengave, med bilder fra fotograferingen. Eller kanskje dere har bryllupsdag snart?
Men det kan være mange andre grunner til å fotografere seg: for opplevelsen, øke selvtilliten, gjøre noe helt utenom det vanlige, bursdagsgave til seg selv, Valentines gave, eller kanskje du har gått ned i vekt og ønsker å feire dette?!

 

Det finnes alltid en god grunn til å feire kvinnekroppen! 

Når du har booket vil du få tilgang på en guide som hjelper deg før fotograferingen.

Syntes du det er litt skummelt med en slik fotografering? Alle jeg har fotografert sier i etterkant at det egentlig var en morsom opplevelse, og ikke skummelt i det heletatt. Du kan ta med en venninne, kanskje dere vil ha en shoot sammen? 

Pris

Pris for fotografering 1200,-​

Bildefiler utenom- sjekk priser her

Kontakt meg

Thanks for submitting!

_boudoir (64 of 139).JPG
_boudoir (92 of 139).JPG
1/15

Herregud så bra bildene ble! Utrolig flink fotograf. Får deg til å slappe av og ha det gøy under shooten. Har brukt henne for andre gang nå,å kommer til å bruke henne igjen neste gang. Kan anbefales på det varmeste.
                                    - Silje Amanda